Nedovolte, aby strach ovlivnil vaše rozhodování. Každý den činíme tisíce více a méně významných rozhodnutí, která ovlivňují naši budoucnost. Mají dopad na naše duševní, duchovní, emocionální i fyzické zdraví. Dotýkají se nám blízkých lidí i cizinců po celém světě.


Partner www stránek
Objevte extrakty z medicinálních hub ...

Naše volby mají ohromnou sílu. Prosté rozhodnutí jíst zdravě či překonat závislost může vyvolat pozitivní řetězovou reakci větší, než si dokážete představit. Bezmyšlenkovité rozhodnutí naopak může přivodit stejně mnoho bolesti.

Špatná rozhodnutí vycházejí ze strachu.

Častěji, než si dovolíme přiznat, volíme hloupě kvůli obavám. Dovolujeme strachu, aby nás zastavil v řeči, konání změny či následování snů. Strach nás oddaluje od plnohodnotného vychutnávání života.

Nemusí tomu tak být. Je důležité si uvědomit, že nezáleží na tom, kolik chybných rozhodnutí jsme udělali v minulosti, protože si vždy můžeme vybrat znovu.

Každý žije v nejistotě. Život nepřináší záruky. Přesto je důležité, abyste se rozhodli tomuto procesu věřit. Když stojíte před důležitou volbou, ponořte se do svého nitra, abyste se cítili bezpečně. Nechejte, aby za vás nejtěžší otázky zodpovídala přirozenost. Oddejte se změnám a nechte se unášet proudem života.

Následujících deset rad vám pomůže věřit procesu a nechat život se volně rozvíjet:

1. Žijte s údivem. Dovolte životu, aby vás podporoval. Buďte hodně venku: pozorujte východ slunce, zasaďte růže nebo jděte na procházku. Nechte se unést smíchem a pohybem dětí na hřišti.

2. Jděte s proudem. Nepopírejte své pocity. Dýchejte. Nechejte sebou projít bolestivé emoce. Naučte se odloučit od lidí, míst a věcí, které už vám nepomáhají. Nedržte se zpátky.

3. Buďte odolní. Věřte ve své schopnosti reagovat na životní situace. Vzpomeňte si na vše, co jste zvládli v minulosti. Vydejte se novým směrem. Rozhodněte se přežít a prosperujte. Buďte k sobě přívětiví.

4. Pomáhejte druhým. Když se proti vám život spikl a nic nevychází, najděte způsob, jak posunout kupředu druhé. Pracujte ve vývařovně, sbírejte odpadky. Najděte si důvod dělat něco, co vás dostane pryč z trápení.

5. Dělejte svoji práci. Ovládněte své nedostatky, rozjasněte stinnou stránku. Žijte s pozitivním přístupem a vděčným srdcem. Pravá síla vychází ze spolehlivosti a přijetí odpovědnosti za váš život.

6. Vítejte neznámé. Jste přesně tam, kde potřebujete. Nenechte se rozptylovat a pořádně prozkoumejte kde jste a kam chcete jít. Schopnost věřit neznámému a neurčitému s radostí a spokojeností je pro vás darem.

7. Buďte flexibilní. Buďte ochotní změnit své plány a směřování. Buďte otevřeni nevědomosti. Život se mění bez přestání, měňte se s ním. Najděte si vzor, který vás s ladností a grácií provede skrze obtížné dny. Osvojte si jeho chování.

8. Žijte v nejistotě. Spokojte se s nevědomostí. Nemusíme vědět, proč se něco stalo, k čemu je to dobré. Přestaňte se bát změny, věřte, že to nejlepší teprve přijde. Dýchejte, relaxujte a více pečujte o sebe samé.

9. Užívejte si slunce. Temnota netrvá věčně. Dovolte si užívat života. Jak dobrý může být? Kolik radosti vydržíte? Stojíte za to. Zvyšte míru svého potěšení. Prohlašujte, že máte hojnost. Dívejte se po světle a směřujte za ním.

10. Očekávejte krásné lekce a dary k nezaplacení. Když jste schopni opustit strach, předsudky a negativní reakce, zůstane vám krása vaší celistvosti.

Když věříte životu, spojíte se s jednotou, synchronií, štěstím a bezpodmínečnou láskou, vaše cesta se pročistí a budete bezpečně vedeni kupředu.

Článek převzat z www: jaknasebe.cz

Kategorie: Duchovno

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..