Rada poutníků života, míru a jednoty celého světa šamanů z Guatemaly pořádá Mezinárodní duchovní pouť po Evropě a Severní Americe

Do České republiky přijede od 19.7. – 30.7.2013 šaman z mayské rady starších – Tata Pedro Cruz – srdce Atitlanu a šamanka Nan Shumantla Fenix Giron – Shuni

Vizí jejich duchovní cesty je podělit se o mayskou moudrost se všemi čtyřmi kouty světa.

Tata Pedro Cruz a Nan Shumantla Fenix Giron
Tata Pedro Cruz a Nan Shumantla Fenix Giron

Tata Pedro dále říka: věříme v šíření poselství života, lásky, míru a vědomí udržitelnosti přírody, stejně tak, jako v zasévání nových semínek JEDNOTY v srdcích všech lidí. Během putování navštěvujeme posvátná místa a aktivujeme energetická pole země. Protkáváme a spojujeme naše mayské prosté způsoby života s poznáním ostatním. Snažíme se sejít za účelem pokorné, milující, společenské, kulturní a duchovní výměny s různými komunitami naší planety.

Jsme noví muži a ženy KUKUŘICE, praví ochránci „semínek života“, která byla vysazena naší prababičkou času „IXMUCANE“, která rozsela semínka Kukuřice a Fazole v zemi Střední Ameriky, čímž dala vzniknout rozličným společenstvím na americkém kontinentu.

Byla to naše babička „IXMUCANE“ a dědeček „,“ IXPIYACOC“, kteří podle našeho posvátného mayského textu Popol Vuh už dávno mísí různé druhy semínek se záměrem vytvořit „Opravdové muže a ženy Kukuřice“ – mírotvůrce a ochránce Země. Muže a ženy, kteří si vzpomenou na svého „STVOŘITELE“ a „MATKU“ a kdo si budou brát jen to, co potřebují, s respektem a úctou k Zemi.

Těmito muži a ženami jsi TY a JÁ!
Protože pocházíme ze semínek opravdové lásky!
Semínka lásky, života, míru, jednoty celého světa.
Přijďte a připojte se k nám na této posvátné cestě 2013
Staňte se poutníkem míru, života a jednoty celého světa.

 

O Tata Pedro Cruz a šamance Nan Shumantla Fenix

Shuni a Tata Pedro
Shuni a Tata Pedro

Tata Pedro Cruz je tradiční mayský Ajq’ij a strážce času (kalendáře), a jedním z vedoucích členů Rady mayských starších jezera Atitlán. Obdržel titul „Srdce Atitlánu“, K’U’XYA od svých kolegů mayské rady starších a od svého lidu Tz’utuji. Mezi jeho učení patří kosmologie mayské kultury, posvátné kalendáře a prastará moudrost Mayů, předávaná ústní formou.

Tata Pedro je jedním ze zakladatelů festivalu Sjednocení moudrosti předků v Tikalu, Guatemala. Tyto festivaly spojily roztříštěné mayské kmeny – potomky Mayů – z celé Guatemaly a podporují sdílení moudrosti ústní tradice, rituálů a kultury starých Mayů s celým světem. Také rozšířil festival tím, že do něj zahrnul moudrosti předků i z jiných kultur z celého světa. Tata Pedro vnímá vzájemné propojení všech lidí, rozšiřující se vědomí naší planety a naléhavou potřebu sjednotit naši duchovní, kulturní a etnické moudrost ve prospěch celé planety a lidství. Je známý pro své motto: „Nezáleží na tom, co se děje, když se vše děje s láskou!

21.12.2012 - posvátné ceremonie u chrámovyých komplexů Tikal, Guatemala
21.12.2012 – posvátné ceremonie u chrámovyých komplexů Tikal, Guatemala

Nan Shumantla Fenix​ je​ mayský strážce času (kalendáře) a duchovní vůdce, a je držitelem diplomu Naturoapathic a celostní medicíny. Uspořádala mnoho obřadů mayských posvátných oheň po celém světě. Její moudrost předávaná tradičně ústně zahrnuje učení mayské posvátné knihy Popol Vuh. Nan Shumnantla Fenix ​​je držitelem čestného titulu Oficiální duchovní strážce posvátné knihy Popol Vuh Mayi, která se nachází v Chicagu.

Nan Shumantla je prezidentem Kasa Kame, neziskové organizace, která se věnuje transformaci lidského ducha pomocí alternativních terapií, aktivního vědomí, povědomí o životním prostředí a umělecké tvoření.

Ceremonie mayských posvátných ohňů
Ceremonie mayských posvátných ohňů

Tata Pedro a Nana Shumantla společně pořádají ceremonie posvátných ohnů na počest Ajaaw (Boha), stvořitele a původce všeho. „Zažeháváme naše posvátné ohně na počest Předků, kteří zde byli před námi. Zažeháváme naše posvátné ohně, abychom požádali o odpuštění naši Matku Zemi. Pořádámě ceremonie, abychom probudili vědomí planety a celé lidstvo.

Program návštěvy Tata Pedro a Nan Shumantla

Součástí návštěvy v Beskydech, na Vysočině a Prahy bude:


Partner www stránek
Objevte extrakty z medicinálních hub ...
  • Návštěva posvátných a silových míst a aktivace a propojení těchto míst s dalšími místy světa a tradiční posvátné rituální ohně a očistné rituály.
  • Dva dvoudenní a jeden jednodenní seminář – workshop – zaměřený na práci s energií tradičním mayským způsobem, sebepoznávání a mayská znamení a horoskopy.
  • Léčení tradičním mayským způsobem – individuální léčba max. 13 osob celkem.
  • Obřady – křest dětí, duchovní svatba, New Walkers – rituál pro novou pouť směr životem.
  • Promítání filmu – Vysočina, Beskydy, Ostrava, Praha.

Podrobný program s termíny jednotlivých akci, podrobnější informace a kontakty naleznete na stránce www.guatemaya.cz

 

Upoutávka na film: „GUATEMALA – sjednocení moudrosti“ o Tata Pedro a jeho poselství


Zdroj: YouTube.com, více o filmu (anglicky): outsidetheboxmediaarts.squarespace.com

 

Galerie z ceremonií posvátných ohňů v Guatemale 2012

Jeden komentář

Posvátná pouť za návrat muže a ženy kukuřice 2013 šamanů z Guatemaly v ČR

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..