Konec světa 21.12.2012 (ne)bude!

Mnozí se ptají, jak to vlastně bude s koncem světa, kolik dní bude tma, a jak se na něj nejlépe připravit? Co se přesně stane? Nevím, nikdo to asi neví. Ačkoliv na internetu naleznete bezpočet prognóz a zaručených poselství, moc bych na ně nesázel… Do poslední chvíle můžeme všichni změnit pouhou myšlenkou celou naši realitu, podobně, jako to děláme už dlouhé věky. Nejlepší rada, jak se na toto datum připravit? Nic neočekávejte, poslouchejte intuici, mějte otevřenou mysl. Buďte připraveni na všechno.

Chcete-li, klidně si nakupte zásoby na pár dní. Třeba i svíčky – oheň očišťuje a večeře při svíčkách má jistou romantiku. Pokud můžete, vezměte si alespon tento den volno. Ponořte se do meditace, udělejte si procházku do přírody, malujte, hrajte na váš oblíbený nástroj, nebo se alespoň sejděte v kruhu rodiny či přátel a udělejte si pohodový večer. Nebo se třeba připojte k této meditaci, případně přijedťe na Vysočinu do Chotěboře na  šamanský festival pro otrlé.

Úsvit kouzelníků

Osobně vnímám, že v souladu s proroctvím se ten den spustí naplno proud transformační energie. Kdo už něco podobného zažil (se šamanem, během meditace, v pyramidách, na jiném silovém místě či při jiné příležitosti), ví, že v takovéto době se mohou dít „zázraky“ – probuzení mysli, získání životní energie, odstranění psychických bloků i fyzické bolesti a nemoci.


Sponzor www stránek

Minimálně od tohoto podzimu se proudy tvořivé energie zesilují. Přání se plní mnohem rychleji. Už nyní může být každý kouzelníkem. Uspořádejte si své myšlenky, zaměřte je pouze na to, co si doopravdy přejete, a co je v souladu s vašim životním cílem. Začněte pozvolna dělat malé krůčky vstříc Vašemu přání. A čekejte zázraky. Přiští rok může být snadno a rychle kouzelníkem každý z vás. Každý má ten dar a s novým věkem se bude „čarování“ postupně zesilovat.

Očistec – ráj na zemi, peklo ve Vaší vlastní mysli

Ovšem vše má i svou „odvrácenou“ stranu – všechny vaše vnitřní bloky vás začnout drtit zevnitř. Vaše tělo a mysl budou pod velkým tlakem a budou se snažit očistit. Buď se tomuto tlaku poddáte, anebo vás nová energie psychicky a fyzicky semele. Každý bude moci (či spíše bude nucen) prozřít a probudit se ze sna vlastních představ a iluzí sama o sobě. Pro někoho to bude opravdový konec světa (pokrytectví a přetvářky), pro ostatní nastane ráj srdce (lásky, upřímnosti a spravedlivosti) a nádherné místo pro tvoření. Ve fyzickém světě se asi na první pohled nic nestane – a pokud ano – budeme se s tím muset nějak srovnat. Ve vašem vnitřním světě se může změnit úplně vše.

Poselství ke konci roku a rady pro příští rok, které nám předali šamani  z rady starších – potomcí Mayů – letos na jaře v Guatemale naleznete v tomto článku.

Pro zájemce ze severní Moravy nabízíme jednodenní workshop o tom, jak začít žít svůj život a plnit si své sny už dnes.

A všem ostatním přeji mnoho lásky, radosti a hojnosti nejen 21.12.2012, ale také po celý další věk vodnáře.

S láskou, Patrik

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..