Těhotenství je tajemná věc a má velmi hluboký význam. Člověk je totiž věčný a rodí se z minulých životů. Duše, které po smrti opouštějí lidské tělo z masa a kostí, míří do kosmu, a tam zpracovávají informace a odpočívají. Jakmile jejich odpočinek skončí, vracejí se zase zpátky na tento svět. Takový je běh kosmu. Nalézt vytoužené dítě je opravdový akt. Říkali to už dávní mudrci a současní duchovní vůdci s nimi souhlasí.

Při sexuálním spojení muže s ženou vzniká totiž neviditelná energetická síla podobná větru. Potvrzují to dokonce i některé vědecké studie. Tento „vítr“ vyskočí pokaždé nahoru a vniká do duší, jimž končí na nebesích doba odpočinku. Která z duší se ale nakonec usadí v maminčině lůně, záleží hodně na energiích matky i otce. Čím více jsou spoutáni Láskou jeden k druhému, tím více si budou k sobě přitahovat nejvýše postavené duše. Jestliže se však spojí například pod vlivem drog či alkoholu, přitahují k sobě chladné duše.

Proto se dříve na svatbách nepodával novomanželům alkohol. Duše, která v tomto stavu na sebe převezme člověčí podobu, má totiž v sobě mraky a všechny druhy hříchů. Pro takové lidi jsou potom milosrdenství, láska a radost jen prázdné pojmy. Najdou se sice mezi nimi inteligentní bytosti, třeba vynálezci, ale tvoří pouze pro to, aby na Zemi ničili vše dobré. Zkrátka, nemají v sobě lidskost. Z těchto důvodů také svaté knihy varují před prostopášným životem a smilstvem. Jen si vzpomeňte na to, jak je dnes těžké sehnat dobrého partnera nebo partnerku. Už proto bychom neměli svaté učení brát na lehkou váhu, protože je nesmírně cenné.

A nyní dva příklady: Jedna paní měla v mládí mimomanželský sex. Chtěla se pomstít manželovi. Jenže pak se jí narodil syn velmi zlé povahy. Od mala týral a zabíjel žáby, mučil kočky, žádné výchovné metody na něho nezabíraly, až skončil v dospělosti ve vězení. „Bůh mě potrestal za nečistý vztah,“ uznala žena po letech.

Mladý úspěšný muž se oženil. Když jeho manželka otěhotněla, našel si milenku. Po porodu se nepodílel na výchově své krásné dcery, protože ho milenka připravila o rozum a donutila k rozvodu. Jak se ale ukázalo, nesl to citově špatně. Trest se dostavil záhy – přestalo se mu dařit v práci, o kterou přišel stejně jako o majetek, o který ho připravila milenka. Nejhorší na tom bylo, že zůstal úplně sám bez lidí, kteří ho milovali. Bůh ho vytrestal.

Na nebi se lidé žení i vdávají. Na nebi se určuje, kdo s kým se na Zemi vezme. Rodiče si budoucí děti nevybírají, nýbrž děti si vybírají je. Nikdo z nás nemůže ovlivnit čas příchodu dítěte, čas porodu, pohlaví a jeho talent. Nejvyšším zákonem je manželství. Když se totiž vyšší (mysl) a nižší (tělo člověka) úrovně spojí ve svazku manželském, je teprve rodina šťastná a v souladu s harmonií. Je proto velká škoda, že se současní lidé k manželství nehlásí a Nejvyšší zákon neuznávají. Je ohromná škoda, že se oddávají drogám, alkoholu a nevázanému sexu, protože stále více přitahují chladné duše a dostávají tak život na Zemi do nerovnováhy.


Partner www stránek
Objevte extrakty z medicinálních hub ...

Mgr. Ganjuur „Gana“ Gantulga, mongolská šamanka
Převzato z www: Astrolife.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..