Jakýkoliv měsíc, který začne odstoupením papeže, hospitalizací anglické královny a zahájením automatických škrtů pro vládu USA, slibuje, že bude zajímavý. Toto se odehrálo v prvních třech dnech března a bude to dlouhý měsíc.

V lednu jsme se přizpůsobovali energiím po roce 2012, unavení a poněkud rozčarovaní a zklamaní. V únoru jsme odhalili všechny blokády, které nás omezovaly, včetně našich vlastních zranění duše, karmických cyklů, partnerů, přesvědčení a toho, co odvádělo naši pozornost. Byl to tvrdý měsíc, protože jsme zpracovávali jednu záležitost za druhou. A teď máme březen a ten bude jednoznačně směsí šílenství a zmatku se spoustou pravdy, vhledů a potvrzení. Březen též obsahuje nejsilnější datum tohoto roku, 22. 3., které ohlašuje konec 3D (v tom smyslu, že skončí energie podporující 3D).

Už asi měsíc píši o tom, že rovnodennost 22. března je koncem 3D, což znamená konec 3D polarity a oddělenosti. Stále budeme ve třetí dimenzi, ale se snazším přístupem k nespočtu dimenzí a portálů. Závoje zmizely, nyní můžeme všechno vidět a být vším, bez jakýchkoliv omezení – kromě těch, jež na sebe uvalujeme sami. Papež a anglická královna představují mužskou a ženskou polaritu 3D. A před zmíněnou hospitalizací se mluvilo o tom, že účetnictví anglické královny prochází účetní prověrkou ze strany britské vlády, která zvažuje její odpojení od národního rozpočtu. Uvážíme-li, že Britské impérium je prodloužením Římského impéria (Londinium, nyní Londýn, bylo významným římským městem) a královna vlastní 1/6 pozemků na světě (ano, je to pravda), zatímco papež vlastní o něco méně (společně tedy vlastní necelou polovinu pozemků na světě), pak jsou možné dopady obrovské. A papežové nerezignují, naposledy se to stalo před 600 lety. Neexistují žádné náhody, tím spíše ne teď.

V Předpovědích pro rok 2013 jsem psala, že rok 2013 je rokem božské síly a pravdy. Dveře k pravdě se začnou otevírat tento měsíc a pravděpodobně to nebude příliš hezké. Mnoho lidí bude naštvaných, vyděšených, zmatených a udivených, když zjistí, jak vratké jsou základy, na nichž vystavěli své vlastní pravdy. 3D se nesloží tiše, jako zavírající se lotosový květ, hroutí se pod tíhou chamtivosti, moci, dominance a ovládání, které ji celé věky podporovaly. Již neexistuje energie, která by toto paradigma posilovala, takže ono mizí. Jakmile se rozpadne, musíme mít připraveny nové modely zaměřené na posílení nás samotných a na záměry ohledně světa vystavěného na základu spojení (a tedy i rovnosti), lásce, míru a radosti, a na našem vlastním sladění s tímto vším, coby naším osobním modelem. Jde o skvělý měsíc pro zahájení této přípravy, protože kolaps 3D paradigmatu nabírá každým dnem větší hybnou sílu. Prosím, nebojte se, protože všechno je – jako vždy – v božském pořádku.

Březen je měsícem k včlenění naší božské síly, ale zde musíme našlapovat velmi opatrně. Staré modely moci a síly byly vybudovány na principu ,,moci nad něčím/někým“ nebo ,,odebírání síly někomu/něčemu“. 3D paradigma spojené s mocí a silou vlastně odpovídá ,,energetickému upírství“, které se krmí energií druhých. Božská síla je koncepcí vzestoupených bytostí, koncepcí, která povstává zevnitř, je posílena skrze naše spojení k Nejvyššímu Zdroji a je vyjádřením našeho božského světla. Nemůže existovat bez našeho spojení k nejvyššímu Zdroji a rozpíná se v rámci dávání a přijímání. Nelze ji někomu druhému vzít a nikdo ji není schopen vzít nám. Pokud ji nepoužíváme, zůstává neaktivní do té doby, než jsme na ni připraveni.

Není však možno vyměnit jednoho despotu za jiného. Božská síla se o nás nestará – podporuje nás. Nekrmí nás výměnou za příslib naší energie, vyživuje nás tehdy, když mi živíme sami sebe prostřednictvím svého vlastního posílení. Požehná nás bezpodmínečnou láskou, ale nezabrání nám v tom, abychom se sami nezranili, pokud se právě to rozhodneme učinit. Božská síla se nepřiřítí a nepostará se o ,,zlosyny“, nicméně bude podporovat náš záměr týkající se radosti, lásky a míru ve světě, což všechno dále napomůže zhroucení 3D modelu.


Partner www stránek
KRATOM – KOUZELNÁ BYLINA Z JIHOVÝCHODNÍ ASIE

V březnu dostaneme velkou dávku pravdy, a to může být chvílemi dosti hořký lék, na osobní úrovni i na té celosvětové, přičemž budeme mít příležitost vyzkoušet svou vlastní božskou moc a sílu. Zatímco se 3D model hroutí, právě náš kolektivní záměr ohledně toho, co chceme vidět a v jakém světě chceme existovat, napomůže tomu, aby náš přechod ze ,,starého“ do nového světa proběhl spořádaněji. Vyhněte se zaměření na negativní aspekty, protože negativitu jsme schopni si uvědomit jen tehdy, když ji pozorujeme z jiné úrovně. Je to důvod k oslavám, nikoliv k slzám.

Též se chystáme na příští kvadraturu Uranus/Pluto (v květnu), kterou tento měsíc posílí stellium (pozn.: stellium – skupina pěti či více planet v jednom znamení či domě) v Beranu (všichni Berani ať se připraví na nějaké akční dění). Strávili jsme dva poslední měsíce ve svých temných duchovních sklepeních, nyní můžeme vyjít ven nabiti novými záměry, novými možnostmi a novou energií, abychom mohli podniknout žádoucí a oprávněné kroky.

Rovnodennost 22.3. je jedním z těch nejsilnějších dní roku a oficiálně označuje konec 3D, k čemuž může nebo nemusí dojít s velkým třeskem. Jednoduše věnujte pozornost tomu, co se děje kolem vás, a volte spíše vhodnou odezvu než reakci, udržujte si odstup a pamatujte, že ty nejdůležitější věci v životě, Zdroj vaší síly a moci, vám nikdy nikdo vzít nemůže. Buďte sami k sobě láskyplní. Abych vám pomohla s energiemi tohoto měsíce, podělím se s vámi o svou oblíbenou afirmaci:

Já Jsem dokonale veden/-a, spojen/-a , zabezpečen/-a a chráněn/-a všemi způsoby, ve všech ohledech a záležitostech.

Přeji nádherný měsíc.

Copyright ©2013 Jennifer Hoffman & Enlightening Life OmniMedia, Inc.
http://enlighteninglife.com

(Reprodukce českého překladu v nezkrácené podobě je povolena pro jakékoliv médium, pokud je připojen aktivní odkaz na původní zdroj a tato poznámka – pro www.reiki-centrumpraha.cz přeložila Lucka K.) 07. 03. 2013

Kategorie: Duchovno

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..