Těhotenství je tajemná věc a má velmi hluboký význam. Člověk je totiž věčný a rodí se z minulých životů. Duše, které po smrti opouštějí lidské tělo z masa a kostí, míří do kosmu, a tam zpracovávají informace a odpočívají. Jakmile jejich odpočinek skončí, vracejí se zase zpátky na tento svět. Takový je běh kosmu. Nalézt vytoužené dítě je opravdový akt. Říkali to už dávní mudrci a současní duchovní vůdci s nimi souhlasí.

Při sexuálním spojení muže s ženou vzniká totiž neviditelná energetická síla podobná větru. Potvrzují to dokonce i některé vědecké studie. Tento „vítr“ vyskočí pokaždé nahoru a vniká do duší, jimž končí na nebesích doba odpočinku. Která z duší se ale nakonec usadí v maminčině lůně, záleží hodně na energiích matky i otce. Čím více jsou spoutáni Láskou jeden k druhému, tím více si budou k sobě přitahovat nejvýše postavené duše. Jestliže se však spojí například pod vlivem drog či alkoholu, přitahují k sobě chladné duše.

Proto se dříve na svatbách nepodával novomanželům alkohol. Duše, která v tomto stavu na sebe převezme člověčí podobu, má totiž v sobě mraky a všechny druhy hříchů. Pro takové lidi jsou potom milosrdenství, láska a radost jen prázdné pojmy. Najdou se sice mezi nimi inteligentní bytosti, třeba vynálezci, ale tvoří pouze pro to, aby na Zemi ničili vše dobré. Zkrátka, nemají v sobě lidskost. Z těchto důvodů také svaté knihy varují před prostopášným životem a smilstvem. Jen si vzpomeňte na to, jak je dnes těžké sehnat dobrého partnera nebo partnerku. Už proto bychom neměli svaté učení brát na lehkou váhu, protože je nesmírně cenné.

A nyní dva příklady: Jedna paní měla v mládí mimomanželský sex. Chtěla se pomstít manželovi. Jenže pak se jí narodil syn velmi zlé povahy. Od mala týral a zabíjel žáby, mučil kočky, žádné výchovné metody na něho nezabíraly, až skončil v dospělosti ve vězení. „Bůh mě potrestal za nečistý vztah,“ uznala žena po letech.


Partner www stránek
Objevte extrakty z medicinálních hub ...

Mladý úspěšný muž se oženil. Když jeho manželka otěhotněla, našel si milenku. Po porodu se nepodílel na výchově své krásné dcery, protože ho milenka připravila o rozum a donutila k rozvodu. Jak se ale ukázalo, nesl to citově špatně. Trest se dostavil záhy – přestalo se mu dařit v práci, o kterou přišel stejně jako o majetek, o který ho připravila milenka. Nejhorší na tom bylo, že zůstal úplně sám bez lidí, kteří ho milovali. Bůh ho vytrestal.

Na nebi se lidé žení i vdávají. Na nebi se určuje, kdo s kým se na Zemi vezme. Rodiče si budoucí děti nevybírají, nýbrž děti si vybírají je. Nikdo z nás nemůže ovlivnit čas příchodu dítěte, čas porodu, pohlaví a jeho talent. Nejvyšším zákonem je manželství. Když se totiž vyšší (mysl) a nižší (tělo člověka) úrovně spojí ve svazku manželském, je teprve rodina šťastná a v souladu s harmonií. Je proto velká škoda, že se současní lidé k manželství nehlásí a Nejvyšší zákon neuznávají. Je ohromná škoda, že se oddávají drogám, alkoholu a nevázanému sexu, protože stále více přitahují chladné duše a dostávají tak život na Zemi do nerovnováhy.

Mgr. Ganjuur „Gana“ Gantulga, mongolská šamanka
Převzato z www: Astrolife.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..