Srnka

Lehkost, Vědomí, Intuice

Je opravdovým požehnáním mít jako silové zvíře krásnou srnku. Navenek se jeví jako jemná, ale ve skutečnosti je velmi silná. Její síla vychází z jejího hlubokého spojení se vším, co ji obklopuje. Naučí vás zůstát v přítomném okamžiku, tiše a pozorně vnímat vše okolo, procítit každý list v lese jako hlubokou součast vaší bytosti.


Partner www stránek
KRATOM – KOUZELNÁ BYLINA Z JIHOVÝCHODNÍ ASIE

Naučí vás také lehkosti, lehkosti ducha i těla. S hlubokým intuitivním smyslem pro to, co se děje, budete přesně vědět, kdy rozhodně zareagovat – rychle a elegantně – na základě vašho poznání. Srnka vás naučí vnímat svět kolem sebe tak hluboce a instinktivně, že jste vždy o krok napřed vstříc novým událostem.

Nechť vás její osvícený duch naplní svobodou a radosti z bytí, takže budete proskakovat rychle životem bez námahy, vždy pevně v kramflecích, vždy hluboce naladěni, ikdyž se vydáte do „nových částí lesa“. Srnka vám pomůže přivítat nové zkušenosti v životě a radostně oslavit nové začátky.

Jako srnka, se naučíte být nebojácni, věřit zcela své intuici a vědět, že hluboké uvědomění a spojení se světem, v kombinaci s vírou v sebe sama, je nejlepší možnou ochranu, která vám může být poskytnuta.

5 Komentářů

Silové zvíře – Srnka

  1. Srnečka je opravdu nádherná, poprvé jsem se s ní spojila za pomoci šamana,který se mi najednou objevil v obýváku. Čistota jejího srdce mne v okamžiku rozplakala. Jsem vděčná za toto silové zvířátko a děkuji za tento text. Je to teprve 14 dnů tak se ještě seznamujeme.
    M.

  2. Dobrý den,
    Chtěla bych se zeptat, své silové zvíře teprve hledám a nejvíce se mi to najlání k srnce (dvě jsem potkala při běhu lesem, procházkou s příbuznými, jedna nám i přeběhla v noci přes silnici a nohou jsme ji nechtěně tukli i v kartách jsem ji měla v prvním pokuse) a jak se říká, nic není náhoda. Bohužel. Srnka jako taková se ke mně vůbec nehodí. Mělo by to přeci být zvíře, které nás v podstatě ztotožňuje. Známí mi říkají, že ke mně by se hodil medvěd nebo vlk. Tak jakto že tolik okamžiků se srnkami? Má to být nějaké varování nebo nějaké znamení?
    Děkuji za Váš názor předem 🙂

    1. Dobrý den,
      silové zvíře si vybírá Vás a ne naopak.
      Obvykle Vám tak propůjčuje kvality, které Vám chybí, anebo které již máte, ale přesto je potřebujete posílit a více využívat.
      Přečtěte si o medicíně, kterou Vám, srnka přináší.
      Pokud se Vám samotné zdá, že její medicínu potřebujete, o to více si važte, že tato medicína přišla inteligentně za Vámi, aby Vás zvědomila…

      Přeji hezký den,
      Patrik

  3. Od malička vím že mým totemovym zvířetem je srnka, byla jsem s maminkou na konvalinkach a z ničeho nic ke mne přiběhla srnka, na mamcu ani nepohledla….teď žiji u lesa a srnky ikdyz mám psi před námi neutikaji. Díky nim a sobě 🙂 dokážu předpovědět počasí, vždy mne varují před silnými bouřkami. Navíc jednoho dne jsem našla umírajícího srnce zavolala jsem myslivce aby mu ukratil trápení…srnec se mne vůbec nebál, ale jakmile zahlédl myslivce ze vsech sil vstal a snažil se před ním utéct….viděl v něm smrt, možnáse dal zzachránit…příroda je úžasná vždy když mají přijít nesnáze s pomocí vesmíru mi dává jasné znamení…at již ve snech tak v myšlenkách podvědomí a vidinach hlasy stromů…žiji na samotě u lesa v maringotce již 7 let a kontakt s ní je k nezaplacení…přeji tedy všem méně konzumu a více lásky k přírodě tími k sobě pač chránit životní prostředí znamená chránit sebe

  4. Dobrý den,
    je to rok a měsíc a pár dní, kdy mi přes cestu přeběhl bílý srneček, bylo to mládě a všichni mi říkali, že nemá šanci v přírodě přežít. Dnes jsem ho, vlastně ji, viděla znova – dospělá srna v doprovodu standardně zbarvené hnědé, mi málem přeběhly přes cestu na úplně stejném místě jako před rokem … nepřeběhly, protože jsem je vyplašila, tak se otočily a vběhly zpátky do křoví. Nevím, jestli to něco znamená, nebo mi to má „něco“ říct ale rozhodně to byl jeden z nejhezčích zážitků 🙂
    Ah

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..