Pravěký šaman z Brna
Pravěký šaman z Brna

Nedávno jsem četla článek, kdy lidé navštěvují s úspěchy šamany v buších. Neříkám, že je to špatné. Pokud narazíme na šamana, který je opravdu šamanem a ne člověkem, který zjistil, že šamanství a Evropan je to, na čem se dá vydělat. A právě mnozí šamani v buších neví, že základem je dostat se do změněného stavu vědomí.

A jsme opět u morfických či paměťových polí nebo astrálního světa. Dle mého velké procento lidí, kteří meditují, se dokážou bez problémů dostat do změněného stavu vědomí. Vln Théta a Delta. Naše buňky v sobě nesou genetické informace, ale také informace, pomocí kterých můžeme číst v sobě. Tak jako v knize. Zkuste někdy poprosit své buňky o nějakou informaci a vysílejte jim lásku. Poproste je, ať Vás uzdraví. Uvidíte, že pokud budete sledovat nejbližší hodiny sebe a své okolí, že pokud zpráva nepřijde hned, přijde vzápětí v pár hodinách.

Naši předci měli své šamany v každém větší vesnici. Radili se s nimi, jak před lovem či při zemědělských pracích, ale i při různých důležitých věcech. Své šamany měli i králové. Později se jim říkalo věštci, hvězdopravci, babky kořenářky a dnes to jsou léčitelé, věštkyně. Jen hrstka z nich se však umí napojit na paměťové pole. A ti kteří to dokážou, pomáhají.

Šaman v čechách
Šaman v čechách

Naše česká zem má mnoho výborných šamanů. Jsou to duše, které jsou otevřeny astrálnímu světu a paměťovým polím. Dokážou z nich číst a vědí, že „škodlivec“ je druh určený k vyhynutí. Vyplatilo by se respektovat jejich názory a poslouchat jejich řeč. Protože stejně tak, když prapředek nerespektoval šamana a vybil si všechnu zvěř. Zemřel on a celý rod hladem. Každý má v sobě kousek šamana. Jen neví, jak mu ty dveře otevřít.

A jsou lidé, kteří by šamana neposlouchali, ani kdyby věděli,že je to pravda. Jsou totiž o svém názoru přesvědčený. Říkáme jim „škodlivci“. Ti, kteří chodí po Zemi a škodí ji. Sobě i těm našim budoucím. Právě oni nechtějí nic slyšet, ani vidět. Šamani v české kotlině vždy byli a budou. Najdeme je všude.Někteří pracují jako lékaři či psychologové, ale jsou mezi nimi i obyčejní lidé. Jen malá hrstka z nich to ví a používá. Poznáte je, že se vždy něčím odlišují. Mají své zájmy a své vize, ale dovedou naslouchat tak vnímavě a pozorně. Někdy bych jim i říkala sběrači informací. Čiší z nich moudrost a duchovno. Mnozí z nás z české kotliny neví, že první šamani, léčitelé,veštci a vědmy se zrodily právě tu. První místo, kde pobýval šaman, je právě u nás a je doložený historií.

Chata šamana
Chata šamana

Chata šamana stávala před 30 tisíci lety na území České republiky. Toto období se píše i jako doba mamutů. Již tehdy lidé věděli, že každý člověk má své totemové zvíře. A když se zamyslíte nad svými sny, pak třeba z jejich útržků se Vám vybaví nějaké zvíře či pták, který Vás ve snu doprovází. Někdo má totemových zvířat i více. A pokud nevíte, jaké je Vaše totemové zvíře. Stačí chvíli trénovat meditaci a brzy zjistíte, jaké zvíře Vás doprovází. Totemové zvíře Vás vždy chrání. Vy jste jeho součástí a on Vaší. Jeho oči jsou Vaše a Vaše jeho. Jste propojeni a může to být Váš ochranitel i rádce. Když si vzpomenete na předky, zjistíte, že byli rody a tlupy, které uctívali medvěda, havrana či jiné zvíře. Toto zvíře bylo totemové zvíře náčelníka či šamana.

Práce šamana nebyla jen léčit, radit, pozorovat krajinu a zvířata, ale i odvádět duše. A právě dnešní doba je tak strašně zablokovaná dušemi, které nejsou odvedeny do světla a které tu přebývají a čerpají lidem energii. Odvádět duše měl hlavně šaman. To byla jeho práce. V době moderního člověka takřka vymizela, říkám takřka, protože zde existují lidé, kteří duše odvádí. Napočítáte je na dvou rukách. A to je velká škoda. Jsou tu duše z tragických nehod, havárií, neštěstí, mordů a ty všechny tu přebývají a trpí. Neumí najít cestu do světla. Alespoň většina z nich. Šaman duši uměl odvést a pokud se bránila, hovořil s ní ve svém vědomí.

Pohřeb v pravěku
Pohřeb v pravěku

Duše měly místo, kam mohly jít, pokud chtěly zůstat na Zemi. Proto v lesní krajině vznikaly háje a hájky. Naši houbaři by mohli vyprávět, co se jim kolikrát přihodilo divného, když procházeli přes háj. Je to proto, že nevíme, že háje byly zapovězené. Bylo to místo duší a nesmělo se tam chodit. Když procházíte hájem, můžete si sebou i nějakou tu duši odnést. A věřte, že Vám bude způsobovat změny v životě. Mnozí, s kterými se setkávám, mají na sobě přilepené duše. Neví, proč mají problémy, bolesti zad a podobně. Možná by si sami měli položit prosbu a říci, aby duše odešla do světla.

Totem
Totem

Háje mají i domorodé kmeny a vůbec indiáni a rody, co žijí v buších a pralesích. Jsou to místa, kam se nosí i mrtví. A kam se jinak nesmí vstoupit, jen v období obřadu. Místa, kde mohou být démoni. Ale i ti, co se dokážou přilepit na Vaši duši a tělo. Dnešní moderní člověk neuznává přítomnost duší. Ještě si znova položte otázku. Je moderní člověk ten nejmoudřejší?


Partner www stránek
Objevte extrakty z medicinálních hub ...

Vaše Jasmína

Článek převzat z www: www.horoskopyatajemno.cz
Foto: www.anthropark.wz.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..